Doe mee en maak kans op een droombieb!

Uit onderzoek onder de doelgroep blijkt dat tijdgebrek voor veel scholen een behoorlijke drempel is om met de schoolbieb aan de slag te gaan. Wat we ook regelmatig horen: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij begrijpen jouw uitdagingen als geen ander. Doe mee en maak kans op een gratis bezoek van een van onze biebexperts bij jou op school om je schoolbibliotheek te scannen, op te schonen en je te adviseren over de boeken die je eventueel nog mist (normaal 475,- euro!) Zo zorg je dat je collectie is afgestemd op de leesbehoefte van je leerlingen.

Onze schoolbiebscan-adviseur neemt je al het uitzoekwerk uit handen en geeft inzicht in wat je hebt én wat er mist in je schoolbibliotheekcollectie. Zo weet je precies wat je moet bestellen om jouw schoolbieb op orde te krijgen. We geven 1 gratis bezoek van onze schoolbiebscanexpert weg! 

Lees de spelregels en vul dan het formulier in voor deelname aan de winactie (t.w.v 475,- euro!) 

  • Ben jij een betrokken en actieve leescoördinator / leerkracht en zie jij door de berg boeken de schoolbieb niet meer? Of wil je juist starten met het bouwen aan een solide biebcollectie?
  • Is de schoolbieb op je school een prioriteit op de agenda? 
  • Ben je bereid / durf je boeken weg te doen als ze niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd?
  • Weet je echter niet zo goed hoe en waar je moet beginnen?
  • Heb je budget om de collectie (aan) te vullen met nieuwe aanwinsten?
  • Kortom: kan jouw schoolbieb een oppepper gebruiken om het nieuwe schooljaar leesklaar te beginnen?

    Doe dan mee en maak kans op een bezoek van onze biebexperts bij jou op school om je schoolbibliotheek te scannen, op te schonen en je te adviseren over de boeken die je eventueel nog mist. Zo zorg je dat je collectie is afgestemd op de leesbehoefte van je leerlingen.