Najaarsactie: Laat je bieb kosteloos scannen!

3 december 2019

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! 

Uit onderzoek onder de doelgroep blijkt dat tijdgebrek voor veel scholen een behoorlijke drempel is om met de schoolbieb aan de slag te gaan. Wat we ook regelmatig horen: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij begrijpen jouw uitdagingen als geen ander. Daarom helpen onze speciaal getrainde Schoolbiebscan-adviseurs je graag op weg.

(Foto: Rebekka van Schelven - team Schoolbiebscan-adviseurs) 

Rebekka van Schelven - Schoolbiebscan-adviseur

Als je voor 31 december 2019 jouw schoolbibliotheek laat scannen en je plaatst vervolgens een bestelling (minimale order € 1000,-) op landvanlezen.nl, krijg je de Schoolbiebscan (t.w.v. € 475,-) cadeau. Wij zorgen dan dat je bieb opgeschoond en in kaart wordt gebracht. 

Onze biebexperts nemen je al het uitzoekwerk uit handen en geven je inzicht in wat je hebt én wat er mist in je schoolbibliotheekcollectie. Zo weet je precies wat je moet bestellen om jouw schoolbieb op orde te krijgen. Om gebruik te maken van dit aanbod vul je (vrijblijvend) het aanvraagformulier in met je contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor meer informatie. 

2 reacties

Janine Opic-Herngreen schreef op 29 oktober om 14:15

Op het Onderwijs congres te Bussum hebben wij met elkaar kennis gemaakt. Graag willen wij gebruik maken van de aanbieding om,kosteloos, inzicht te krijgen in de boeken van onze bibliotheek. Met het advies over de aan te schaffen boeken.
Wij hebben een groot bedrag te spenderen, voor eind december, en komen in aanmerking voor een gratis schoolbiebscan.
Graag wil ik een afspraak met u maken. Ik hoop snel iets van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Janine Opic-Herngreen
Julianaschool
Culemborg

Annemarie schreef op 29 oktober om 15:24

Beste Janine,

Kun jij je contactgegevens in een mailtjes sturen? Dan neemt onze biebscanexpert meteen contact met je op,
Hartelijke groet, Land van Lezen ^Annemarie