Zomeractie: wij schonen je complete schoolbieb op (en meer!)

24 juni 2020

Het Schoolbiebscanteam van Land van Lezen is weer op pad! Nadat de scholen in maart hun deuren sloten wegens het coronavirus, werd het werk van het Schoolbiebscanteam noodgedwongen uitgesteld. Inmiddels zijn de eerste schoolbezoeken en scans weer uitgevoerd én staan er nieuwe afspraken op de planning. Het team werkt ook door in de zomervakantie. Een ideale tijd om deze klus op te pakken, vandaar ook onze zomeractie. 

*Vanzelfsprekend gelden bij de bezoeken de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er telkens gecheckt of alle partijen (schoolmedewerker én bieb-expert) zich prettig voelen bij het bezoek en gaat er uiteraard niemand op pad bij verkoudheidsklachten.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan! 

Uit onderzoek onder de doelgroep blijkt dat tijdgebrek voor veel scholen een behoorlijke drempel is om met de schoolbieb aan de slag te gaan. Wat we ook regelmatig horen: ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij begrijpen jouw uitdagingen als geen ander. Daarom helpen onze speciaal getrainde Schoolbiebscan-adviseurs je graag op weg. Oók tijdens de zomervakantie

(Foto: Rebekka van Schelven - team Schoolbiebscan-adviseurs) 

Rebekka van Schelven - Schoolbiebscan-adviseur

WEGENS ENORM SUCCES VERLENGD: ook in de zomervakantie helpen wij je graag!

Laat dit schooljaar (2020) je schoolbibliotheek scannen, plaats een bestelling van minimaal € 1.000, – op landvanlezen.nl en ontvang de complete hulp van de schoolbiebexperts t.w.v. € 475 cadeau bij jou op school. Op die manier is jullie schoolbibliotheek snel en eenvoudig op orde.

Onze biebexperts nemen je al het uitzoekwerk uit handen en geven je inzicht in wat je hebt én wat er mist in je schoolbibliotheekcollectie. Zo weet je precies wat je moet bestellen om jouw schoolbieb op orde te krijgen. Om gebruik te maken van dit aanbod vul je (vrijblijvend) het aanvraagformulier in met je contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor meer informatie. 

6 reacties

Janine Opic-Herngreen schreef op 29 oktober om 14:15

Op het Onderwijs congres te Bussum hebben wij met elkaar kennis gemaakt. Graag willen wij gebruik maken van de aanbieding om,kosteloos, inzicht te krijgen in de boeken van onze bibliotheek. Met het advies over de aan te schaffen boeken.
Wij hebben een groot bedrag te spenderen, voor eind december, en komen in aanmerking voor een gratis schoolbiebscan.
Graag wil ik een afspraak met u maken. Ik hoop snel iets van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Janine Opic-Herngreen
Julianaschool
Culemborg

Annemarie schreef op 29 oktober om 15:24

Beste Janine,

Kun jij je contactgegevens in een mailtjes sturen? Dan neemt onze biebscanexpert meteen contact met je op,
Hartelijke groet, Land van Lezen ^Annemarie

Nelke Mannee schreef op 29 december om 11:03

Welke rol speelt de boekhandel in dit proces? Onze school heeft namelijk een goede band met de plaatselijke boekwinkel.

Annemarie schreef op 17 januari om 10:06

Hallo Nelke Mannee,

Het is zeker niet de bedoeling om tussen een goede relatie met de plaatselijke boekhandel te gaan zitten. We kijken samen naar hoe de schoolbieb het beste ge(re)organiseerd kan worden. We zien dat scholen die de scan laten doen, extra budget weten te verkrijgen voor boeken. Als je je contactgegevens mailt naar landvanlezen@zwijsen.nl dan neemt onze scanexpert contact met je op voor verdere, vrijblijvende informatie.
Hartelijke groet, ^Annemarie

Gerrie Hekman schreef op 24 februari om 12:12

Geldt dit aanbod aan voor de schoolbieb van het PO?

Annemarie schreef op 24 februari om 13:30

Hallo Gerrie Hekman,

Als je je contactgegevens mailt naar landvanlezen@zwijsen.nl dan neemt Rebekka van Schelven (onze biebscanadviseur) contact met je op!
Hartelijke groet, ^Annemarie