Kinderen van Nederland

Jan Paul Schutten
0 beoordelingen
0
In de klassieker 'Kinderen van Nederland' vertelt Jan Paul Schutten de geschiedenis van Nederland aan de hand van het leven van kinderen van toen.

Geschiedenis voor kinderen
Aan de hand van het leven van kinderen die echt bestaan hebben en de spannende avonturen die zij beleefden brengt Jan Paul Schutten kinderen van nu in contact met kinderen van toen. In de klassieker Kinderen van Nederland vertelt hij over kinderen uit verschillende eeuwen: van het veenmeisje uit Drenthe tot de jonge Willem van Oranje en Evelien, die opgroeide tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een betere manier om geschiedenis te laten beklijven is er niet!

Jubileumeditie
Wie kan de geschiedenis van Nederland voor de jongste Nederlanders beter ontsluiten dan Jan Paul Schutten? Met Kinderen van Amsterdam bewees hij dat geschiedenis wel degelijk iets voor en van kinderen is. De schitterende tekeningen zijn van Paul Teng. Deze jubileumeditie is voorzien van een prachtig nieuw omslag en een aanvullend hoofdstuk van Jan Paul, wat jonge lezers weer jarenlang zal weten te boeien.
Leverbaar
ISBN: 
9789025769505
Vakgebieden: 
Geschiedenis
Boektypes: 
Informatief boek
Fictie
Verhalenbundel
Verschijningsvorm: 
Hardcover
Pagina's: 
160
Uitgever: 
Gottmer
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
24 september 2018
Thema's: 
Andere tijden
Groepen: 
6, 7, 8

Geen beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, je kan de eerste zijn die dit product beoordeelt.