Kai en Kira

Kira wil een pony; Kai wil een pony

Netty van Kaathoven
0 beoordelingen
0
Kai ziet elke dag pony Pluis staan in het weiland naast zijn nieuwe huis. Wat zou hij graag ponyrijden! Als hij het stiekem, zonder zadel en hoofdstel probeert, landt hij al snel met een koprol in de paardenmest. Gelukkig begrijpt ponybaas Lisette zijn verlangen en hij mag proberen om met Pluis naar ponyles te gaan. Maar daar ontpopt Pluis zich tot een ware furie. Kan Kai daar ooit op gaan rijden?
De beste vriendin van Kira heeft leren ponyrijden toen Kira in het ziekenhuis lag. Wat zou Kira dat ook graag willen! Maar vinden de dokters haar al sterk genoeg? En waar vindt ze zo snel een pony?
Als haar ouders besluiten dat ze een eigen pony krijgt, slaat bij Kira de twijfel toe. Welke moet ze kiezen? Zal ze wel kunnen rijden en zullen de andere meisjes niet jaloers zijn?

Dit is de start van een aantrekkelijke ponyserie voor meisjes én jongens van 6 tot 9 jaar. Met veel leuke kleurenillustraties en foto's. Dit eerste deel is een omkeerboek. Aan de ene kant lees je het verhaal over Kai, keer je het boek om dan vind je het verhaal over Kira.
Leverbaar

Over de serie: Kai en Kira

  • voor kinderen die van paarden houden
  • voor jongens én voor meisjes
  • met illustraties én foto's
ISBN: 
9789044816662
Verschijningsvorm: 
Hardcover
Uitgever: 
Clavis Uitgeverij
Serie: 
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
21 mei 2013

Geen beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, je kan de eerste zijn die dit product beoordeelt.