Project Prep

Niki Smit
0 beoordelingen
0
Project Prep is het nieuwe boek van Niki Smit, winnares van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014. Ze schreef dit humoristische kinderboek naar een idee van Janneke Niessen, EY Entrepreneur Of The Year 2014.

Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Bestond er maar een app met fashiontips van Kate, denkt Isabel.
Daarom bouwt ze haar eigen mode-app: Project Prep. Hello technology! Als Isabels app in de AppStore wordt aangeboden lijkt de weg tot succes geopend. Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze nu verliefd te worden op een supernerd?

Project Prep bevat een voorwoord van Neelie Kroes en gratis preppy laptopstickers.
De kleurenillustraties zijn van Josselin Bijl.

Project Prep werd gekozen tot Kerntitel van de Kinderboekenweek 2015 dat als thema wetenschap en techniek had. Met dit boek wil Niki jonge meiden enthousiast maken voor technologie en ondernemen.

Niki Smit won met 100% Coco de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en met 100% Coco Paris de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury.

www.preptheproject.com
www.nikism
Leverbaar
ISBN: 
9789026138317
Vakgebieden: 
Techniek
Mediawijsheid
Boektypes: 
Fictie
Verschijningsvorm: 
Hardcover
Pagina's: 
304
Uitgever: 
Fontein
Auteurs: 
Publicatiedatum: 
26 mei 2015
Thema's: 
Vriendschap
Verliefdheid
Techniek
Groepen: 
7, 8
AVI: 
M6

Geen beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, je kan de eerste zijn die dit product beoordeelt.