Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom

Bette Westera
0 beoordelingen
0
'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' is een leuk kinderboek van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Wat zou jij doen als je ouders je achterlieten op vakantie?

Achtergelaten langs de Franse snelweg
Sander doet altijd braaf wat zijn vader en moeder zeggen - het resultaat van een consequente opvoeding, volgens zijn ouders. Maar op een dag, als Sander na een urenlange autorit lekker aan het springen is op een springkussen ergens langs de Franse snelweg, heeft hij daar ineens geen zin meer in. Als zijn moeder hem roept komt hij nu eens nÖét meteen. Maar als hij uitgesprongen is en naar de auto wil lopen, staat die er niet meer. Papa en mama zijn vertrokken! Zonder hem. Sander besluit te gaan liften en dat is het begin van een groots avontuur.

Bette Westera & Joanne Lew-Vriethoff
'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staat tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 8 jaar).
Leverbaar
ISBN: 
9789025762414
Boektypes: 
Fictie
Voorleesboek
Verschijningsvorm: 
Hardcover
Pagina's: 
96
Uitgever: 
Gottmer
Auteurs: 
Illustratoren: 
Publicatiedatum: 
24 maart 2016
Thema's: 
Avontuur
Reizen
Vriendschap
Groepen: 
2, 3, 4, 5

Geen beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen, je kan de eerste zijn die dit product beoordeelt.