Boekentips en WINACTIE

18 januari 2018

In Welke is anders? gaat Pam samen met haar vader op stap. Zo gaan ze naar het zwembad, de dierentuin en naar het strand. Onderweg valt er van alles te zoeken en te tellen. Super leuk en leerzaam voor kleuters en perfect om met de hele klas ijsjes te tellen en de vreemde eend in de bijt te zoeken tijdens De Nationale Voorleesdagen! Geschreven door Eus Roovers en geïllustreerd door Ann de Bode.

Muziek in de Pannen is het grote versjesboek van Bette Westera. Er staan elf mooie versjes in die worden ondersteund door prachtige illustraties van Job van Gelder. De Nationale Voorleesdagen en de Poëzieweek combineren gaat fantastisch met dit boek! Ook een tip: samen met je leerlingen kijken met welke spullen in het klaslokaal je muziek kunt maken. Tá-ta-ta ka-tjá-ka-tja-ka!

En wat helemaal leuk is, je kunt beide boeken nu winnen! Land van lezen mag van Uitgeverij Zwijsen 5x2 boeken weggeven. Like de Facebookpagina van Land van lezen en deel het bericht! Wie weet ben jij één van de vijf gelukkigen.

2 reacties

irene hermanides schreef op 22 januari om 17:33

leuke en nuttige tips op land van lezen.
De boeken, verhalen en tips inspireren mij om voor de kinderen in de school, buiten het lezen om, leuke activiteiten te bedenken.

Annemarie schreef op 23 januari om 11:45

Dank je wel Irene! Heb je tips voor ons, stuur ze vooral in! Groet, Land van lezen ^Annemarie