De Grote Vriendelijke Podcast gaat live!

25 maart 2019

De Grote Vriendelijke Podcast (De GVP) is de naam van de eerste Nederlandse podcast over jeugdliteratuur. Het initiatief van kinderboekrecensenten Bas Maliepaard (Trouw) en Jaap Friso (Jaapleest.nl) werd gelanceerd in september 2018. Het doel van de podcast is om ouders, leerkrachten, mensen in het boekenvak en andere kinderboekenliefhebbers maandelijks te informeren over en enthousiast te maken voor jeugdliteratuur. Bas en Jaap bespreken in elke uitzending nieuwe kinderboeken en ontwikkelingen in de jeugdliteratuur. Ook interviewen ze een schrijver, illustrator, vertaler, uitgever of een ander boekenmens.

In de volgende aflevering zal Sjoerd Kuyper te gast zijn. Hij komt praten over zijn nieuwe jeugdboek Bizar. Wil je Bas en Jaap aan het werk zien? Dit is je kans, want deze aflevering wordt op zondag 31 maart om 10:00 opgenomen tijdens het audiofestival OORzaken in de Brakke Grond in Amsterdam. Kinderboekwinkel Kiekeboek is aanwezig met exemplaren, zodat je het boek na afloop kunt kopen en laten signeren!

Geen tijd om deze live-opname mee te maken? Geen probleem! De podcast is ook te vinden op www.degrotevriendelijkepodcast.nl en alle grote podcastplatforms, waaronder iTunes, Apple Podcasts, Stitcher en Spotify.

Er zijn nog geen reacties.