GESLOTEN. Winactie: Knetters (vrijkaartjes!)

2 september 2019

Leg zondag 29 september je prentenboek of spannend avonturenboek voor even aan de kant en bezoek het gezellige én leerzame kinderboekenfeest Knetters in 013 Poppodium. Een feest met letters, boeken, schrijvers, tekenaars en muziek, vlak voor de Kinderboekenweek.

Zo zijn er voorstellingen en workshops, ontmoeten kinderen hun favoriete schrijvers en zien ze illustrators aan het werk. Natascha Stenvert bijvoorbeeld, die samen met astronaut André Kuipers het Prentenboek van de Kinderboekenweek maakte. Of Jaap Robben, die gedichten schrijft met rare verdwijnwoorden (huh, wat?). En Milja Praagman en Gideon Samson, die Ik wil een paard, het mafste boek van het jaar schreven. Natuurlijk mogen Paul van Loon en de Griezelbus ook niet ontbreken. 

Land van Lezen mag 2 x 2 vrijkaartjes verloten. Doe mee en maak kans! Mail naar Landvanlezen@zwijsen.nl met als onderwerp 'vrijkaartjes Knetters - Feest met letters!' 

Kinderboekenfestival Knetters is een initiatief van Spil (Stichting Plezier in lezen), dit jaar voor het eerst in samenwerking met Tilt.

Kaarten: 7.50 euro

Locatie: 013 Poppodium Tilburg

Datum: zondag 29 september

Tijd: 13.00-17.00 uur 

Er zijn nog geen reacties.